Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Izek78 napisał:
Wiedzma,nikomu wtedy taka mysl o rozwodnieniu u zab nie przyszala do glowy....a moze powinna byla,zaby by sie ucieszyly.....

Jeszcze bardziej zaby cieszylyby sie gdyby kiedys moj kuzyn nie wpadl na UPGRADE tej "zabawy" i nie zaczal ich pompowac, pompka do pilek ...
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Jezu!Wy to niezłe Shreki byliście
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
to mój dziadek był lepszy bo napompował kiedyś koguta pompką do materacy i wyrzucił w powietrze,a ten latał po niebie i piał dopóki sie nie spompował,takie atrakcje wnuki mieli
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dziadek mogl sobie ta pompke sam w dupe wlozyc.Kogut tez stworzenie.
Mam tylko nadzieje ze takie sklonnosci nie zostaly wnukom w genach.
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
a ja mam taki humor ze chcialabym choc na pare godzin znow byc dzieckiem i beztrosko popatrzec na ten wredny swiat... bawilabym sie w cokolwiek i czymkolwiek, chocby taka lalka co sie jej zakladalo ubranka wycinane z papieru.... pamietakie je?? Byly w Swierszczyku... albo Misiu nie pamietam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A Adama Slodowego i jego show ktos pamieta? Albo Sonda z Kurkiem i Kaminskim.
Teraz juz tego nie robia a szkoda.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
Dziadek mogl sobie ta pompke sam w dupe wlozyc.Kogut tez stworzenie.
Mam tylko nadzieje ze takie sklonnosci nie zostaly wnukom w genach.

i co ty soba reprezentujesz buraku
tak,pozostały mi skłonnosci i to nie tylko po dziadku....także zamilcz koleś....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
poza tym my tutaj wspominamy a nie sobie docinamy,a żaba to tez stworzenie i jakos nie zauwazyłes..
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mysmy wpadli z zabami na pomysl podlaczania ich do pradu
Prawda,Wiedzmo bylismy niezlymi Shrekami...dobrze,ze to czlowiek wyrasta z takich pomyslow a w glowie tworza mu sie ciekawsze i nieco bardziej cywilizowane
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
też żabki podłączałam do napięcia,ale to już było związane ze studiami wiec nie ma mowy o nieumyślnym znecaniu się
czasami trzebabyło wyciągnąć "kręgosłup" pszczole i obejrzeć pod mikroskopem...ajć
a wracając do zabawek to furore robiły jeszcze kredki bambino hehe
Zgłoś wpis

Bliżej nas